IMPERIAL ELECTRIC SA si-a propus sa organizeze in mod frecvent seminarii tehnice si workshop-uri, ce au scopul de a prezenta gama variata de produse oferita de firma noastra si de a veni in sprijinul clientilor si a potentialilor clienti in alegerea solutiilor corecte si complete pentru beneficiarii sai. Temele seminariilor sunt, de obicei, impartite in doua categorii: Produse Hardware si Produse Software.

Va invitam sa va manifestati dorinta de a participa la urmatoare evenimente contactandu-ne la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pentru a va fi mai usor sa va informati asupra evenimentelor ce urmeaza a fi prezentate sau asupra celor care au fost sustinute, am impartit aceasta categorie in:

 

produse_bloc Evenimente curente

In aceasta sectiune, vom adauga intotdeauna evenimentele care vor fi sustinute de IMPERIAL ELECTRIC SA, indiferent de tema si produsele abordate. De mentionat faptul ca vom anunta data, locatia si tema evenimentelor cu max. 2 luni inainte. Asadar, daca sunteti interesat de anumite produsele oferite de noi, va recomandam sa verificati aceasta sectiune cat mai des.

 

produse_bloc Evenimente anterioare

In aceasta sectiune, veti gasi detalii despre evenimentele care au fost sustinute de catre IMPERIAL ELECTRIC SA de-a lungul timpului. Am ales sa tinem o evidenta asupra prezentarilor, seminariilor si a workshop-urilor ce au avut loc pentru a va putea face o idee despre modul de prezentare pe care compania noastra l-a abordat.