Ca parte a domeniului nostru de activitate: solutii complete de automatizari industriale, organizam cursuri practice pentru programele software pe care le distribuim.

Astfel de cursuri se pot organiza la sediul nostru (unde avem un showroom pentru aproximativ 15 persoane) sau la sediul beneficiarului.

Exista o tematica predefinita a cursurilor, dar in functie de necesitatile si de gradul de experienta al cursantilor, atat structura, cat si durata cursurilor pot fi adaptate.

Pentru detalii privind structura si datele de organizare va rugam sa ne contactati la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Principalele cursuri pe care le organizam:

 

in calitate de unic distribuitor pentru software si solutii al General Electric Digital in Romania si Republica Moldova:

 

GEDigital logo

iFIXProficy iFIX – o solutie SCADA robusta, cu un set bogat de optiuni de conectare a echipamentelor, o arhitectura deschisa si un model de retea distribuita si scalabila.

Proficy Historian – o baza de date industriala, performanta, care include informatii la nivel de fabrica si care colecteaza, arhiveaza si distribuie volume mari de date in timp real, cu o mare viteza de transmisie.

Proficy Workflow – solutie de gestiune electronica a fluxurilor de lucru, ce duce la reducerea variatiei performantelor, costului si calitatilor, pentru o mai buna coerenta a proceselor de munca.

 

 

in calitate de integrator National Instruments din 1991

 

ni logo

LabVIEW logoLabVIEW - un mediu de programare grafic folosit pentru a dezvolta sisteme sofisticate de masurare, testare si control, folosind iconite grafice intuitive si linii de legatura ce seamana cu un flowchart. Ofera o integrare a mii de aparate hardware si sute de librarii pentru analize avansate si vizualizare a datelor.