Un calculator industrial prezinta fata de PC-urile normale caracteristici speciale cum ar fi: temperaturi de functionare de la -10, -20 sau chiar -40°C la 50, 60 sau 75°C, racire pasiva (fara ventilatoare sau parti in miscare), rezistenta la socuri si vibratiicertificari speciale, etc.

Lucrand de peste 15 ani cu 3 producatori diferiti din Taiwan, incercam sa ne asiguram ca avem intotdeauna solutia care sa va satisfaca cerintele si sa se incadreze in buget:

 

Calculatoare industriale embedded 

BOXER-6852

Calculatoarele industriale embeded au temperaturi de functionare standard intre -20 si 60°C, insa pot ajunge si la -30 sau +75°C (desigur si memoria RAM si SSD-ul trebuie sa aiba temperaturi extinse de functionare).

Mediul de stocare poate fi HDD, SSD sau CF Card, dar recomandat este SSD-ul, pentru a pastra proprietatea sistemului de a nu avea componente in miscare (datorita racirii pasive si nu cu ventilatoare).

In mod standard, calculatoarele industriale embeded rezista la socuri si vibratii, insa oferim si modele cu certificari speciale pentru transporturi auto (E-Mark, ISO-7637), feroviare (EN50155, EN50121, EN45545) sau navale  (DNV 2.4, IEC60945).

Pe langa multitudinea de porturi (seriale, USB, Gigabit LAN, VGA, HDMI, DVI, audio, DI, DO) unele modele au si sloturi de extindere de tip PCI, PCI Express sau Mini Card.

La cerere, putem oferi si sistem de operare de tip Windows Embedded (7 Professional, 10 IoT).

 

AHP-2176

Calculatoare Panel PC (all-in-one)

Echipamentele de tip Panel PC combina unitatea centrala cu monitorul intr-un singur echipament.

Astfel, prezinta caracteristicile unui calculator embedded:

 • temperatura extinsa de functionare
 • lipsa componentelor in miscare
 • rezistenta la socuri si vibratii
 • multitudine de porturi (seriale, USB, Gigabit LAN, VGA, audio, DI, DO) si sloturi de extensie Mini Card
 • certificari speciale: transporturi feroviare (EN50155, EN50121, EN45545), medicale (EN60601).

De asemenea, Panel PC prezinta si caracteristicile unui monitor industrial:

 • dimensiuni ale diagonalei ecranului intre 7 si 65”
 • cu sau fara touchscreen (rezistiv, capacitiv sau infrarosu)
 • luminozitate normala sau marita a ecranului
 • protectie IP65, 66 sau 69, contra prafului si apei
 • optiune anti-vandal cu sticla securizata
 • tip cu carcasa sau open-frame
 • montare pe perete sau in rack.

 

Monitoare industrialeP6192

Monitoarele industriale au urmatoarele caracteristici speciale:

 • dimensiuni ale diagonalei ecranului intre 5 si 85”
 • cu sau fara touchscreen (rezistiv, capacitiv sau infrarosu)
 • ecran de tip multi-touch, cu suprafata rezistenta la zgarieturi
 • luminozitate normala sau marita a ecranului: pana la 2000 de nits (cd/m2)
 • protectie IP65, 66 sau 69, contra prafului si apei
 • optiune anti-vandal cu sticla securizata
 • tip cu rama sau open-frame
 • montare pe perete sau in rack.

 

 

HMI - Controlere cu touchscreen

TPD-703

Seria de controlere cu ecran tactil este foarte utila pentru a permite utilizatorilor sa interactioneze cu un proces de monitorizare si control. Aceste echipamente se preteaza atat zonei industriale, cat si celei de automatizari rezidentiale (BMS - Building Management Systems).

Cu ajutorul lor, operatorii pot vedea starea sistemului, dar pot si trimite comenzi, totul folosind o interfata color, prietenoasa, la un pret foarte avantajos.

Ecranul color, cu touch si dimensiuni intre 3,5 si 7" face din aceste echipamente o interfata prietenoasa pentru utilizator.

Controlerele prezinta si o serie de caracteristici care le fac foarte versatile:

 • posibilitate de programare in limbaj Ladder Logic sau C
 • comunicatie pe seriala RS-485 (protocol Modbus RTU) si pe Ethernet (protocol Modbus TCP) prin care se pot prelua date de la diferite dispozitive (ex.: senzori, module de achizitie de date, PLC-uri, etc.)
 • ceas intern (RTC)
 • alimentare +12 ~ 48 VDC sau prin cablul Ethernet, prin PoE (Power over Ethernet)

Aceste dispozitive vin cu un software gratuit de programare, usor de folosit, prin care se realizeaza atat interfata grafica, cat si logica din spatele acesteia.

 

Tablete industrialeRTC-1000i

Pentru aplicatii in medii industriale, atat in interior, dar mai ales in exterior, tabletele cu caracter industrial sunt utile pentru operatorii industriali, ce lucreaza in cadrul liniilor de productie, in depozite sau a echipelor de mentenanta, ce opereaza pe teren.

Exista modele cu dimensiuni ale diagonelei ecranului intre 5,7 si 11,6". Sistemul de operare poate fi Android sau Windows (7, 8.1, 10) sau Linux.

Protectia de tip IP65 contra prafului si apei, standardul militar MIL-STD-810G, rezistenta la vibratii si caderi, precum si variantele cu ecran cu luminozitate marita, fac ca aceste tablete sa fie cu adevarat industriale.

 

Sisteme PC/104

pc104sistem

Calculatoarele de tip PC/104 ofera solutii complete hardware si software, compatibile cu standardele clasice de magistrale PC, dar in variante ultracompacte, cu module ce pot fi stivuite, cu un factor de forma de 90,2 mm x 95,9 mm.

Magistrala este de tip “self-staking” si a fost implementata prin doua tipuri (P1 si P2)  de conectoare pini-soclu (contacte tata/mama), care inlocuiesc conectoarele laterale, de margine din configuratia standard PC, aducand un plus de fiabilitate. Astfel, PC/104 P1 are 64 de pini, ca in configuratia PC/XT, iar pentru compatibilitate PC/AT, la PC/104 P2 s-a adaugat un conector cu 40 de pini. Suma totala a pinilor (104) sta la originea numelui dat sistemului: PC/104. Conectorii sunt de asemenea maniera proiectati, incat sa permita stivuirea mai multor module, ceea ce conduce atat la cresterea flexibilitatii in proiectarea sistemelor, cat si la posibilitatea unor extinderi viitoare.

Din familia de placi in format PC/104 fac parte: placi de baza, module de comunicatie, placi de achizitie de date, surse de alimentare.

 

Pentru detalii, oferte tehnice si comerciale, ne puteti contacta pe e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .